Sastāvdaļas:
- 200 g Spagetti makaronu
- 100 g paprikas mērces
- 2 paprikas
- 30 ml olīveļļas
- 2 tējk. itāļu garšvielu maisījuma
- 1/3 tējk. sāls
- 1/3 tējk. melno piparu
Pagatavošana:
Lielā katlā ielej 2 litrus ūdens, pievieno sāli, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un liek iekšā spageti.
Vārītus spageti nokāš caurdurī un ļauj notecēt visam ūdenim.
Uz pannas uzkarsē olīveļļu, pievieno garšvielas, paprikas mērci, spageti un labi visu samaisa.
Paprikai nogriež augšdaļu, izņem sēklas, vienā sānā izgriež Helovīna sejiņu.
Papriku pilda ar sagatavotajiem makaroniem.
Labu apetīti!
©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru